U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Orthopedische revalidatie

Na diverse orthopedische operaties, zoals het plaatsen van een nieuwe knie of nieuwe heup of na het vastzetten van botbreuken, breekt een periode van revalideren aan. Maar ook bij orthopedische aandoeningen zonder operatie, bijvoorbeeld na een periode van gips kan het nodig zijn te revalideren om tot een optimaal herstel te komen.

U kunt voor het vervolgtraject bij Fysiotherapie Vondellaan terecht. Door lid te zijn van het KnieHeupnetwerk (Alrijne ziekenhuis) en nascholingen en bijeenkomsten te volgen bij de verschillende ziekenhuizen in de regio zijn de medewerkers op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van orthopedische chirurgie en revalidatie. Geldende protocollen en richtlijnen zijn leidend tijdens de behandeling.

De revalidatie zal uiteindelijk vooral gericht zijn op functioneel trainen om op een optimaal niveau, passend bij uw leefstijl, uit te komen. Kwaliteit van bewegen is daarbij het uitgangspunt.

Als u (tijdelijk) minder mobiel bent na de operatie of het ongeval is behandeling aan huis ook mogelijk.

 Wordt u binnenkort geopereerd of bent u net geopereerd en wilt u alvast kennismaken of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

 De fysiotherapeuten die zich bezig houden met orthopedische revalidatie in onze praktijk zijn:

Robert Loeliger Annelies Madiol Marjon Kimpel

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen door te e-mailen naar info@fysiotherapievondellaan.nl of te bellen naar 071 5761757 (zonodig even inspreken).

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?