U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

Fysiotherapie op haptonomische basis

fysiotherapie op haptonomische basisfysiotherapie op haptonomische basis

Haptonomie is een benaderingswijze die het voelen centraal stelt in het contact tussen mensen. Het denken is in onze maatschappij vaak meer ontwikkeld, waardoor het voelen minder ruimte en aandacht krijgt. Voelen wat je eigen lichaam je te vertellen heeft over jezelf, over je gevoelens en over jezelf in relatie tot je omgeving. Hoe ga je om met anderen, welke invloed heeft je omgeving op jou, en wat is de wisselwerking daartussen, daar gaat de haptonomie over.   

Als fysiotherapeut op haptonomische basis maak ik gebruik van oefeningen en het aanraken. De aanraking binnen de haptonomie is geen technische handeling, maar een middel om echt contact te maken. Ik help je bewust te worden hoe het met je is, hoe je in je vel zit. Interactie, wederkerigheid en eigen verantwoordelijkheid zijn belangrijk in de behandeling. We gaan samen kijken wat jij nodig hebt met deze klacht op dit moment.

 

Stephine van Gennip

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?