U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Openingstijden

Maandag 8:00u    tot    21:00u    
Dinsdag     8:00u    tot    18:00u    
Woensdag 8:00u    tot    21:00u    
Donderdag 8:00u    tot    18:00u    
Vrijdag             8:00u    tot    18:00u    
Zaterdag 9:00u    tot.   12:00u    
Zondag Gesloten    

 

Algemene fysiotherapie

De algemeen fysiotherapeut is deskundig op het gebied van bewegen. De fysiotherapeut behandelt patiënten die in het dagelijkse leven belemmerd worden bij het bewegen.  Dit kan zijn door pijnklachten, maar bijvoorbeeld ook door verminderde kracht, stijfheid of moeite met het coördineren van het bewegen.

Samen met de algemeen fysiotherapeut werkt u aan meer bewegingsvrijheid en een betere kwaliteit van leven. 

Onze fysiotherapeuten behandelen patiënten individueel. Wij gaan samen met u aan het werk om u zo snel en zo goed mogelijk resultaat te laten behalen. Bij het opstellen van een behandelplan kijkt hij samen met u naar uw wensen, uw lichamelijke situatie en uw mogelijkheden. Met adviezen, oefeningen en fysiotherapeutische technieken streven we een zo optimaal mogelijk bewegend functioneren. 

De laatste jaren gaat veel aandacht uit naar de preventieve gezondheidszorg. Ook daarvoor kunt u terecht bij de fysiotherapeut.

De algemeen fysiotherapeut verwijst zonodig door naar een andere specialisatie in onze praktijk, zoals bijvoorbeeld manuele therapie, psychosomatische fysiotherapie, kinderfysiotherapie, oedeemtherapie of handfysiotherapie.

 Direct een afspraak maken met een van onze fysiotherapeuten? Mail ons of bel ons op 071 5761757 (zonodig even inspreken) en we maken zo spoedig mogelijk een afspraak met u.

Onze algemeen fysiotherapeuten zijn

Robert LoeligerRobert Loeliger  
Robert Loeliger Annelies madiol Marjon Kimpel Simone Broekema Anouk Rotteveel  

 U kunt mailen voor een afspraak of bellen naar 071 5761757 (zonodig even inspreken).

 

 

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?